Biztonság és kultúrált környezet

Köszönet a TÁMOGATÓnak !
kormany tamogatas

A Bethlen Gábor Alap Zrt. által meghirdetett, A magyar kultúráért és oktatásért –Központi pályázati felhívás/2017 alapján, a Vajdasági Magyar Folklórközpont/VMF által átadott pályázat pozitív elbírálásban, azaz a támogatási szerződés szerint 600.000,00 Ft összegű támogatásban részesült, melynek  célja a szervezet ingatlanfejlesztése (Szabadka, Dózsa György u. 17.), azaz, az a főépület udvari bejárati ajtajának cseréje, a pincehelyiségben berendezett szövőműhely padlózatának csempézése, a száraz kapubejárat udvari részén, egy kétszárnyas ajtó beépítése, valamint biztonsági berendezés beépítése és üzembehelyezése volt a VMF székház főépületében.

A pályázati kérelemben jelölt, tervezett 1.900 000,00 Ft (egymilliókilencszázezerforint) összeg,  600 000 00 Ft (hatszázezerforint) támogatási összegre módosult, és ezen jóváhagyott, szerződött összeg alapján  történt  az előrelátottak (részbeni) kivitelezése.

A munkálatok kivitelezésével a VMF a ZZ „Zanat”, a „GPSmart” és a „SaboBORna”  vállalkozást bízta meg.  A szerződéskötések után az előrelátott munkálatok 2017. szeptember- december időszakban megtörténtek.

A támogatásnak köszönhtően a bejárati ajtó cseréjével biztonságos, funkcionális és esztétikus főépületi, udvari bejáratot kapott a VMF. Bár  a szövőműhely padlózatának csempézése anyagiak hiánya miatt csupán részben valósult meg, mégis egy esztétikus és higiénikus,  multifunkcionális helyiséggel bővült az ingatlan. A biztonsági berendezés beépítésével és üzembehelyezésével pedig, a házbelső berendezésének, a média- és könyvtár állománynak, technikai felszerelésnek, stb.,  hazai, de főként vendégkiállításaink alkalmával a bemutatott anyagnak biztonságos védelméhez jutott a VMF.

 

 


20180108_121527
  20171124_123705 viber image