Köszönjük a BGA működési támogatását

Köszönve pályázati kérelmünk pozitív elbírálásának, biztosítottak voltak nagy részben a legfontosabb fenntartási költségek a VMF -ben a működéshez, a tagság és  érdeklődők számára.

A  Bethlen Gábor Alap 2021. évi pályázati támogatás célja a VMF tulajdonát képező ingatlanban a szervezet éves működési költségének lefedése, egy nagyméretű TV készülék és szakmai kiadványok  vásárlásának  biztosítása volt, a tevékenység magas szintű, zökkenőmentes végzése érdekében. A  600 000 HUF megítélt  támogatási összeggel a kitűzött (éves) cél, legfontosabb költségeinek  részbeni lefedései valósultak meg: rezsi, éves könyvelési költség,  irodai fogyóeszközök, – higiéniát szolgáló tisztítószerek és- eszközök, festék vásárlás falfestéshez, nyílászárók és padlófestéshez . Ezen kívül a kommunikációs eszközök az internet költség – web hosting, domen registració weboldal karbantartási és fejlesztési díja lett lefedve, és egy nagy méretű TV készülék (HIsense Smart TV 55A7300F) vásárlását is sikerült megoldanunk.

A  megvásárolt TV készülék, számtalan új programra ad  lehetőséget (pl. öltözetelemek, díszítmények, archív fotók, stb. elemzése, stb.). A karbantartás legolcsóbb módját választottuk, amikor csupán festékvásárlási igényt jelöltünk, mert  ezen munkálatokat önkéntes munkával végeztük el.  A web hosting, domen regisztráció, kommunikációs eszközök  használata nagy segítségére van szervezetünknek! A folyamatos kapcsolattartás eredményre vezetőnek bizonyult, újabb programok kidolgozása van folyamatban, mely iránt érdeklődés mutatkozik. A nélkülözhetetlen könyvelési díj és közüzemi díjak biztosítása, az irodai fogyóeszköz, higiéniai tisztítószerek/ eszközök beszerzésének , továbbá a banki költségek lefedésének lehetősége is, jelentős segítséget jelent szervezetünk működése számára a támogatás által!

A támogatást ezennel is tisztelettel megköszönjük!

#csoorisandoralap